I helga arrangerte Norsk Gordonsetter Klubb avd. Troms treningshelg i Tromsø.
Jeg hadde med Reisavannets Kompis og var med som instruktør.
Vi var 13 hunder ute på lørdag og 12 hunder ute på søndag. Det var mye vær på yttersida av Kvaløya denne helga, og rypene var derfor ikke så enkle å ha med å gjøre. Både lørdag og søndag smakte vi på kulingen. Søndagen snødde det i tillegg. Føret var tungt for hundene, men det ble en bra gjennomkjøring for de fleste, nå når vinterprøvene står for døren.
Vi delte og i to parti og delte terrenget mellom oss.
Det artigste med sånne samlinger er å se de yngste hundene i aksjon. De har som regel en god pregresjon på ei slik helg. Dette gjelder både i forhold til sosialisering, og det jaktlige.
På lørdagskvelden laget Karl Petter Johansen, Roger Tømmerholen og Edgar Henriksen viltgryte og vi var 18 personer samlet til et fortreffelig måltid.
Det er artig å se at det spirer og gror i Gordonsettermiljøet her i fylket. Jeg har vært med på flere slike samlinger de siste åra, og det er stadig nye fjes å se.


Kid med avkom. Fra venstre: Blacksetter A Luna (mor: Åens G Blackie), Patjanen's Z Snilla (mor: Patjanen's Santa-Inez), Patjanen's Black Beuty (mor: Patjanen's Santa-Inez), Finnvola's Kid, Reisavannets Aisa (mor: NUCH Sislâttas Caprice), Reisavannets Kompis (mor: NUCH Sislâttas Caprice) 

Treffet bar nesten preg av å være et slektstreff. Endre Nilsen stilte med Finnvola's Kid og hele 5 av Kids avkom fra 3 forskjellige kull var samlet.