Forrige helg (29.- 30. okt) var det duket for Topp Treff Nord 2011.
Vi var samlet ca. 30 personer og over 20 hunder samla på eiendommen til P.O. Kolsum i Rostadalen i indre Troms.
Det ble ei sosial helg med mange store talenter å se. Jeg gikk med et instruksjonsparti på lørdag, og dømte finalepartiet på søndag. 4 hunder fra Kennel Reisarypa var med i finalen og hele 3 av dem ble plassert blandt de 6 beste !!
Reisavannets Aisa (NUCH Sislättas Caprice - Finnvolas Kid) og Karl Petter Johansen ble såvidt slått av Doris til Arve Jensen og ble nr. 2. Reisavannets Silli (Åens II Jolly - Langsuas Boss) til Tore og Hanne Schelderup fulgte på plassen like bak og ble nr. 3. Tore og Hanne hadde også tatt med seg Sillis kullbror Reisavannets Zico til Trond Fjelldal som ble nr. 6. Zico var en av hundene som hadde desidert størst framgang i løpet av helga, og det er artig å nærmest se framgang fra slipp til slipp. Ekvipasjen Tore/Silli tror jeg vi skal følge nøye med på når vinterens prøver starter. De tror jeg kan bli farlige i UK da. Flott var det også å se Blåstøytens Pelle. Han er etter Børgsjitens Dieros første kull, og tok en flott 5. plass i finalen.
Dette kan tyde på at både Jolly og Diero nedarver sine gode egenskaper - noe som lover godt for de 7 små som ligger i valpekassen hjemme.
På Norsk Gordonsetterklubbs hjemmside (Troms sine distriktssider)kan du lese en fyldigere reportasje fra Årets Topp Treff.

På bilde under sitter Zico til venstre og Silli til høyre.