Det ble en ny premie på Bivdi i helga. Denne gangen en 3. UK. Det betyr at hun nå har UK premier i alle valører.
Også denne gangen var det for mange fugler i luften til å få høyeste premie.
Litt uheldig med omstendighetene, kanskje - men er på nytt veldig fornøyd med å berge en premie.
Situasjonen var som følger. Vi hadde gått hele dagen uten å se fugl. Vi var et blanda parti og svært mange sterke søkere. Selv om klokka var blitt 18.30 så ikke dommeren grunn til å slutte for dagen. Hedersmannen på bildet under - Knut Augustinussen - har bursdag, han blir 70 år denne lørdagen, har nettop hatt et strøkent fuglearbeid med sin pointer Ørntuas Tai Pan (det resulterte i den bursdagsgaven Knut hadde hatt i tankene hele dagen - 1. AK).
Bivdi har bivånet det hele, og er relativt heit når hun blir sluppet på oppfluktstedet.
Hun fester en kort stand kloss innpå ei rype som letter. Denne gangen hadde ikke Bivdi tenkt på å stoppe. Makker kommer med ei rype foran seg og Bivdi hiver seg etter. Kommer tilbake og fester en stram fin stand. Reiser villig på ordre og lar seg roe i oppflukt og skudd. Senere er det flere fugler i lufta hvor både makker og Bivdi er involvert.
Er mest fornøyd med at Bivdi er der hun skal være søksmessig. Hun går til høyeste premie både på lørdag og søndag. Nå skal vi finslipe formen og dressuren fram mot Norsk Derby. Og dessuten skal vi jakte så mye vi rekker før vi må starte sørover.
Helgas premie blir den tredje denne høsten - er kjempefornøyd med det - har jo bare 4 starter !!