Redaksjonen i arbeid. Fra venstre: Erik Petersen, Marit Bjerke, Ola Dyrstad, Nina Hagesæther og Bjørnar Boneng med ryggen til.

Helga som gikk ble brukt til å legge siste hånd på Norsk Gordonsetter klubs 100 års jubileumsbok.
Hele redaksjonen var samlet i Viborg i Danmark for å gå gjennom hele manuskriptet, rette opp de siste feilene og få inn de siste detaljene.

Undertegnede "priker" på små detaljer.

Det ble en helg med jobbing fra morgen til kveld, men vi tror resultatet blir veldig bra og at dette kan bli ei bok som kan fungere som lesestoff og oppslagsverk i mange år framover.

Slik vil bokryggen ta seg ut i bokhylla.

Dette blir ei stor bok på mange måter. Den blir på 630 sider med mye stoff, både i form av tekst og bilder. Vi er stolte av og fornøyde med resultatet men er også forberedt på kritiske røster. Alle vil ikke være enige i kommiteens utvalg og prioriteringer. Slik vil det alltid være ved slike utgivelser. Jeg kan bare anbefale alle om å gjøre som de mange som allerede har bestillt den - bestill boka før 1. mars så får du den portofritt tilsendt og du vil være blant de første som får den. Opplysninger om hvordan du går fram finner du her.

Ferdigstillelsen ble feiret med champagne. Fv: Bjørnar Boneng, Marit Bjerke, Ola Dyrstad, Nina Hagesæther og Erik Petersen.