Norsk Derby går av stabelen 20. - 22. september på Kongsvold. Norsk Derby er vel den mest prestisjefylte konkurransen for unghunder i Norge. Kriteriet for å delta er at man har oppnådd 1. UK i Norge, Sverige, Finland eller Danmark før 10. september. Man må imidlertid melde seg på før 1. mai.
Hvert år er det mange som melder seg på i håp om at den nødvendige premien skal gi rett til deltakelse.
I år er de påmeldt 42 Gordonsettere til Norsk Derby - kun 3 av dem er foreløpig kvalifisert for å delta. 2 av disse 3 ser dere på bildet over, og tilhører faktisk Team Reisarypa, nemlig Reisarypas Bivdi og Reisarypas Mailo. Foruten disse to er også Reisarypas Ares påmeldt. Vi satser på at også han blir med sørover.
I fjor vant ES Løvenskarets Birk og Roald Arntsen. Det var kun en Gordonsetter som tok seg til finalen i fjor - Buskogens Dtt Daisy og Thomas Svendsen tok seg til semifinale på søk. De tok en flott 3. pr i semifinalen og lå lenge godt an i finalen. Lenke til Norsk Derby sine nettsider finner du her. Der finner du både den komplette påmeldingslista og liste over de hundene som foreløbig er kvalifisert for å delta.