Det ble en ny 2. UK på Kompis på helgas Arnøyprøve. Med et fuglearbeid med reis i første slipp steg håpet om å skaffe seg Arctic Cup billetten. Utover dagen skjønte nok fører at det blir nok ikke høyeste premie i dag. Det ble for mange minus i boka til dommeren. Når man nå ser tilbake, er jeg tross alt kjempefornøyd med å ha hentet hjem nok en premie.
Akkurat som "stafett er stafett" så kan man også si at;  "Arnøya er Arnøya". På helgas prøve var det ikke like mange premier som det pleier å være. Været og føret får ta sin del av skylda. Mildvær i uka med påfølgende kuldegrader gav "turboføre" - lett å springe på for både hunder og ryper. Det ble mye ramp, og selv innbarkede VK hunder gav etter for fristelsen å trimme rypene. I et av partiene på søndag gikk det ca. en halv time fra første AK hund var sluppet til siste AK hund var ferdig bedømt. Dårlig vær, med snøbyger og vind gjorde at rypene satt i store flokker, som var vanskelig å mestre. Der hvor det ble premieringsverdige situasjoner, var der hvor man fant enkle ryper eller par.
Summen blir at Kompis har skaffet seg premie på halvparten av prøvestartene sine, og det er jeg kjempefornøyd med. Nå blir det to uker til neste prøvestart, som er på Vannøya.