2011 er over, og har for Kennel Reisarypa vært et begivenhetsrikt år.
De første avkommene fra kennelen debuterte på jaktprøve, noen som gikk riktig bra. Tre av unghundene fra det først kullet mitt (NUCH Sislättas Caprice - Finnvolas Kid) ble alle premiert, og alle fikk 1. UK i løpet av vinterens prøver. Bildet under er etter at min egen Kompis hadde sikret sin 1. UK etter 3 fuglearbeid på Vannøya.

I begynnelsen av april ble den første hunden fra mitt neste kull (Åens II Jolly - Langsuas Boss) premiert.Michael Olsen kom helt fra Holbæk på Sjælland for å hente Bella, og på DGSKs Hovedprøve fikk hun 1. UK både fredag og lørdag. Søndagen var det matching for unghunder med 1. UK, og som yngste hund (kun 11 mnd) på partiet, ble hun en klar vinner.
I april ble også Vom og Hundemat en del av "Team Reisarypa". Dette er et fòr jeg har vært svært fornøyd med.

Høsten kom med bud om en bedre rypesesong enn året før.
Med unntak av ei helg med dømming, ble jakt ble prioritert framfor jaktprøver. Jeg har derfor fått jaktet relativt mye denne høsten, både etter reisaryper og skogens større fugler.
Denne høsten forlot Strong Chivas oss. Han var etterhvert dårlig til beins og hadde mistet hørselen. Han fikk være med på ukesjakta på vidda, og fikk etter den hvile ved den leirplassen hvor vi hadde våre beste år sammen.

Kompis ble ved årsskiftet kåret til "Årets Unghund" i Nord Troms Fuglehundklubb, og han ble nummer 2 til den samme tittelen i Norsk Gordonsetter Klubb.

Denne vinteren starter med en treningssamling i regi av NGK hvor jeg skal være med som instruktør. Det blir også noen jaktprøver, både som dommer og deltaker. Vinterens hovedmålsetning er å få premiert Kompis i AK. Utpå senvinteren er planen å starte felttreningen av Bivdi. Jeg håper hun er klar for start i UK utpå senhøsten.