I et strålende vintervær holdt Nord Troms Fuglehundklubb sitt klubbmesterskap i går, lørdag. 2 hunder stillte til start i UK og 9 hunder konkurrerte i voksenklassen. Jeg stilte alle mine 3, så både Kompis, Akela og Bivdi fikk strukket på føttene.

Vi hadde mye fugl, men den var lett. Alle hundene hadde etterhvert sjanser på fugl, men bare 3 av dem klarte å få premieringsverdige situasjoner ut av det.
Bivdi fikk et fuglearbeid uten reis, og ble bare slått av ES Rotuas Dixie til Ottar og Lillian Remmen. Etter 3 runder lå Dixie og Bivdi likt, og de ble satt på i et finaleslipp.
Her tar Bivdi føringen søksmessig og etterhvert blir begge to borte i samme område. Vi finner begge i stand side om side, på ordre går begge villig fram uten å presentere fugl. Bivdi slår så opp til venstre mens Dixie slår ned til høyre - og fester stand. Her får hun så et fuglearbeid til uten reis, og blir med det klubbmester 2013. Gratulerer til Ottar, Lillian og Dixie.

Partiet bestod av flere VK - hunder, og jeg er derfor godt fornøyd med at Bivdi, som akkurat er fylt to år, holder godt følge med disse. Det å bli nummer to i dette feltet er bra.
Bilde under viser de premierte i årets klubbmesterskap. Fra venstre Ottar Remmen og ES Dixie som vant AK, Willy Børge Pedersen og ES Lewis som vant UK og jeg og Reisarypas Bivdi som ble nr. 2 i AK.