Helga 24. - 26. februar var det duket for treff hos kennel Reisarypa.
Dårlig værmelding og andre ting som kom i veien gjorde at noen trakk seg, men når de som kommer kjører nesten 70 mil - en vei (fra Vardø og Kirkenes), da blir jeg både imponert og ydmyk.


Reisarypas Maiken (Sarabaks Lucifer - Reisavannets Akela)

Vi var samlet 4 Reisaryper fra 4 forskjellige kull. Det var bare mitt første kull som ikke var representert. Reisarypas Maiken holder til i Vardø. Hun var enda ikke fylt 7 måneder og av en så ung hund kan man jo ikke forvente allverden jaktmessig. Hun var imidlertid ei livlig og flott lita frøken.


Reisarypas Giron (Børgsjitens Diero - Åens II Jolly) i farta.

Giron har jeg sett flere ganger etter at han forlot Storslett. Etter å ha ligget i ro i 6 uker pga. sykdom var ikke formen helt den store, men Giron kommer tilbake - kanskje allerede på vinterens prøver.


Neverbuas TR NonStop - Bajas

Bajas var den siste tilreisende hunden. Egentlig feil rase, og heller ikke mitt oppdrett, men likevel et hyggelig bekjentskap.

Lørdag var det relativt friskt vær med vind og snøbyger. Mye løs snø og det vi kaller for "svømmeføre". Noen ryper fikk vi på vingene, men ikke så mange vi håpet på.
Søndagen byttet vi terreng. Her var føret enda tungt, men her var det fast under slik at hundene fikk fraspark. Også her fant vi ryper - faktisk flere enn dagen før.

Alle de tilreisende gjestene. Fra venstre Tove With, Erling-Ivar Moberg, Ole Andre Andersen og Karina Øyen Sund.

Selv om det kanskje ikke ble det store utbytte av dagene i marka var dette ei usedvanlig trivelig helg. God mat og hyggelig selskap, mye hundeprat og noen tips, råd og tilbakemeldinger på hva den enkelte bør jobbe med fikk de også med seg hjem igjen. Vi har alle mål vi vil nå og da er det alltid noe å strekke seg etter.
Det kommer flere muligheter til å treffes. Neste mulighet blir i august. Da arrangerer Norsk Gordonsetterklub Polarderby for - en tradisjon som går langt tilbake i tid. Da skal jeg være med.


Fra venstre Maiken, Akela, Strong, Bajas og Giron