Hjemmesida til Kennel Reisarypa ble lansert på nettet 22. desember 2010, etter at jeg fikk nytt kennelnavn. Det gikk ca en måned før jeg fikk installert teller, slik at jeg kunne begynne å følge med på antall besøk, hvor besøkene kom fra og hvilke nyheter eller sider som var mest besøkt/lest.

I løpet av det året som nå er gått har sida hatt nesten 10.000 besøk og ca. 40.000 sidevisninger.
De fleste besøkene kommer, naturlig nok, fra Norge, med våre naboland Danmark, Sverige og Finland på de neste plassene. Mer overraskende er det kanskje at det er Brasil som ligger på en 5. plass ! Tilsammen har det vært besøkende fra 35 forskjellige land, med Sør - Korea, Ecuador og Kenya som kuriositeter.
De fleste besøkene kommer fra Oslo. Ellers er besøkene godt spredt over hele Norge.

Besøkene har stabilisert seg på mellom 30 - 50 besøk om dagen, noe jeg er godt fornøyd med. Det er derimot noen spesielle dager som har bemerket seg med mye besøk.

Den første var 24. januar 2011. Denne dagen ble Graneskogen's Amigo presentert på sida "Gode Gordons".

Den neste datoen som peker seg ut er 7. mars 2011.
Nyheten denne dagen var jaktprøvedebyen til det første kullet jeg stod som oppdretter av (under kennelnavnet Reisavannet). Ivan Severinsen med Reisavannets Rio, Karl Petter Johansen med Reisavannets Aisa og Jeg selv med Kompis stilte alle til start i Tromsø. Fasiten etter debyen ble 1. og 2. UK til Aisa og Karl Petter, 1. UK til Rio og Ivan og 2. UK til Kompis og meg. En kjempeflott deby for "Team Reisarypa".

Den neste "toppen" kom 26. og 27. september.
Denne høsten ble den siste til Strong Chivas. Han vil for alltid ha en spesiell plass hos oss. Han var den komplette Gordonsetter. Ungenes kosehund, en strålende prøvehund med flere 1. VK og CK, og en jakthund av "Guds nåde". Han hadde et stabilt og godt søksopplegg, fant mye fugl og behandlet den flott og han rapporterte. Han behersket både høyfjell og skog. Hvor mange fugler han fant i løpet av sine nesten 13 år skulle det vært artig å vite. Jeg tok Strong med på en siste jaktdag i det området vi hadde tilbrakt våre fleste høstjakter sammen. Denne siste jaktdagen med Strong ble til en artikkel som tydeligvis rørte mange - og som jeg fremdeles får en "klump i halsen" av å lese. Artikkelen "En jeger er borte" er den mest leste nyhetsartikkelen i løpet av dette året. Bildet av Strong med den siste rypa han fant ble sendt til Erik Petersens fotokonkurranse, og ble overraskende plassert på en 3. plass for hele 2011.

Romjulscupen og Lomheia's Max ble til en "bestenotering" den 30. desember i fjor. I Romjulscupen var det rekordstor deltakelse, og Max var nok for mange en relativt ukjent hund som flere tydeligvis ønsket å lese mer om.

Ta gjerne en titt i nyhetsarkivet til høyre.

Naturlig nok er det nyhetssida som har vært best besøkt. På en god nummer to kommer sida "Gode Gordons". Denne sida var en ide som dukket opp i romjula i fjor. "Gode Gordons" har tydelig vis truffet noe som mange interesserer seg for. Selv er jeg jo "stamtavlefreak" og har samlet på stamtavler nesten like lenge som jeg har hatt hunder. Det å skrive om linjer og avstamning til noen av de hundene som gjør det bra på jaktprøver er noe jeg synes er artig, og jeg har fått veldig mye positiv resopns fra dere leser i forbindelse med dette. Eiere og oppdrettere synes det er stas med litt oppmerksomhet og mange synes tydeligvis det er stas å lese. Av hundene som er presentert er det Børgsjitens Dått No til Marthe Austvik og Espen Farkvam som har vært mest lest, med Evjegaardens Titus og Soknahåggåns Felix til Jon Terje Øvstetun og Hurra Fjellets Troy til Svein Oddvar Hansen på de neste plassene.
Hadde nok noe høyere ambisjoner om å presentere hunder litt oftere men arbeidet er nokså tidkrevende. 13 hunder er presentert. Det blir omtrent en ny pr. måned, og jeg kan tenke meg at det blir omtrent slik også framover.
Sida om Vom og Hundemat har også vært overraskende godt besøkt etter at den ble lansert. Denne vil jeg etterhvert utvide med stoff om hvordan jeg fòrer i forskjellige situasjoner.

Et gjennomsnittelig besøk på Kennel Reisarypas hjemmesider varer i ca. 3 minutter og er innom 4 forskjellige sider.

Jeg vil med dette takke dere som har fulgt med på hjemmesidene i løpet av dette 1. året. Det er hyggelig med de tilbakemeldingene som er kommet, men jeg tar gjerne imot både ris og ros i gjesteboka på forsida. Kom gjerne også med idèer til "Gode Gordons" som kan presenteres.