Kennel Reisarypas 3 nåværende hunder etter en treningstur.
Fra venstre Reisavannets Kompis, Reisarypas Still Going Strong og Reisavannets Akela.

2014 er på hell.
Ser vi tilbake på året som er gått er det flere ting som kan nevnes.
Et valpekull har sett dagens lys i Kennel Reisarypa. 20. august kom  kennelens 4. kull. Forelderne var Reisavannets Akela og NMD-13 Porsangerviddas Black Hunter. Det endte opp med 8 valper, 2 tisper og 6 hannhunder. En av hannhundene ble igjen på Storslett, resten ble fordelt fra Hvaler i sør til Alta i nord. Alle valpene har fått ivrige nye eier, og det blir spennende å følge dem i fortsettelsen.
Samtidig som valpene ble levert til nye eiere, flyttet Reisarypas Bivdi til Trondheim og nye eiere.

I juni var Akela på to utstillinger og gjorde stor suksess. Hun ble best i rasen begge ganger. I Alta stod hun igjen som vinner, mens hun i Tromsø måtte se seg slått av en flott finsk Strihåret Vorsteh. To Cert fikk hun også med seg. Måler for 2015 må jo bli å skaffe seg det siste Certet, slik at hun kan få sitt Championat.

Hjemmesida har vært godt besøkt også i 2014. De siste årene har det vært referatene fra Nyttårscupen som har vært de mest leste artiklene. Slik var det også i 2014. Av andre artikler som er mye lest kan jeg nevne den som tok for seg vinnerne fra årets Altaprøve. Flere steder på sosiale medier er det skapt et inntrykk at VK hunder nesten ikke er brukbare til praktisk jakt. Når vi så ser at alle de 5 premierte hundene i VK finalen eies av ivrige jegere og er hunder det jaktes svært mye med, ble dette mye diskutert - spesielt på Facebook.

Kennel Reisarypas Facebookside har også fått mange nye følgere i løpet av året. Antallet som følger sida er mer enn doblet det siste året, og vi mangler nå 85 stykker på 1000 følgere. Satser på å nå dette i løpet av kort tid. Klikk gjerne på "Like"- knappen oppe til venstre for denne artikkelen.

Kennel Reisarypa vil med dette ønske alle valpekjøpere, samarbeidspartnere, venner og kjente et riktig godt nytt år !
Håper vi treffes !!!