Vi har hatt ei flott treningshelg !
Av forskjellige grunner ble det ingen skirenn denne helga, og jeg fikk derfor tatt med meg hundene til fjells både lørdag og søndag.
Lørdag fikk Bivdi sekundere Kompis et par ganger, før hun slo til og fant sin egen fugl å stå for. Standen varte ikke så veldig lenge. Da Kompis kom opp i situasjonen og sekunderte fant hun ut at hun hadde stått lenge nok og reiste rypa på egenhånd - her skulle det ikke deles på no rype, nei.

Søndag tok jeg med meg bare Bivdi - og hvilken dag vi fikk !!!
Etter at hun senhøstes tok sine første stander, har vi hatt en periode uten at det ikke har blitt så mange stander på Bivdi. Om hun har støkket fuglen eller bare kjørt den opp på egenhånd er ikke så godt å si. Heldigvis så har hun ikke vært så vanskelig å stoppe, og det virker som om hun heller ikke har hatt veldig stor jagelyst.
Dagen startet med to kjappe støkk i medvind, hvor Bivdi stoppet på greit UK hold.
Så i løpet av tre timer fikk vi 5 stander som varte lenger og lenger. På de tre siste nådde jeg fram til henne uten at fuglen (eller Bivdi) gikk. Fikk gitt masse ros, og fikk reise fugl og roet henne på greit vis.
Og hvilke stander frøkna tar ! Hun er utrolig intens. Står formelig å sitrer. Synd jeg ikke hadde med fotoapparat i dag slik at jeg fikk noen bilder, men det får komme ved en senere anledning.
Det er rart hva ryper gjør med en stående fuglehund. Bivdi er definitivt begynt å skjønne hva som er meningen med livet for en Gordonsetter !