Denne helg ble det 3 førstepremier på Kennel Reisarypa !! Det startet på lørdag, da Ivan Severinsen og Reisavannets Rio sikret seg 1. AK og VK billett på Børselvprøven. I et forrykende uvær og på tungt føre har Rio et utmerket søk hele dagen. Han finner ryper og fester stand. På vei opp til Rio letter Ryper presist foran ham, men Rio blir stående. På ordre reiser han kontrollert den rypa som fremdeles ligger igjen, og er rolig i oppflukt og skudd. Apporten har han bevist før at han behersker - og dermed var 1. premien klar. Gratulerer Rio og Ivan - Godt jobba. Rio var fra før den første hunden som var premiert i AK, nå blir han den første VK hunden.
På bildet over ser dere Ivan og Rio til venstre. Til høyre på samme bilde ser dere Espen Johnsen og Taro. Rio og Taro ble kåret til prøvens beste AK hund og prøvens beste UK hund. Artig at begge disse titlene gikk til Gordonsettere.
Søndag fortsatte det med unghundene. Kullsøsknene Reisarypas Bivdi (til venstre) og Mailo (til høyre) stilte til start på Tromsøprøven. 

For begges del endte dagen med en 1. UK. Kritikkene fra dommerne kan du lese under fanen "Resultater" i menyen til venstre.
Inngangsbilletten til Arctic Cup i Alta er demed på plass og vi vil være å finne på startstreken den 20. april. Disse to unge hundene fyller ikke 2 år før 6. oktober, og kan derfor også starte i Norsk Derby til høsten.


Dette betyr også et det er hentet hjem 1. premier fra alle mine tre kull, noe jeg synes er veldig stas.