Som jeg har skrevet tidligere leverte Reisavannet's Bella varene på DGSKs hovedprøve 1. - 3. april. Bella er fra kullet mellom Åens II Jolly og Langsuas Boss, og er bare 11 mnd. gammel. Hun tok 1. UK både fredag og lørdag, og på søndagen vant hun konkurranseklassen for unghunder (UKK). Der får unghunder som allerede har 1. UK stille. Som kjent er våre danske venner mye mer opptatt av reviering og stil en hva vi er her hjemme, og rapportene fra markene på søndag sier at det var en klar seier, og at Bella virkelig gjorde en flott figur.
Det er ikke bare når det gjelder hundenes stil på markene at danskene er opptatt av stil. Hele jaktprøven har et mye mer høytidelig preg, og vinnere blir gjort skikkelig stas på. Bidet under viser Bella og eier/fører Michael Olsen til venstre med 2. vinner Søren Brøndum Thygesen med Østjyllands RBz Sandy til høyre.

Legger også ved en link til DGSKs hjemmeside, hvor det er flere bilder og flere resultater. Hovedprøven er også omtalt på Norsk Gordonsetter Klubbs hjemmeside.
Igjen en stor gratulasjon til Michael Olsen og Bella.