Da står Arctic Cup for tur. Vi starter til Alta i morgen ettermiddag. Har vært en tur på fjellet i dag for å teste formen, og den er bra. Hadde to flotte fuglearbeid. Det var et tungt, sugende føre i dag.
    Til helga er det meldt plussgrader og regn, så føret blir nok ikke noe særlig bedre. I år er det påmeldt 42 hunder i Arctic Cup. Det betyr at det må tre kvalifiseringspartier på 14 hunder ut på fredags morgen. Av disse 14 går maksimalt 6 videre til finale på lørdag. Det blir harde bud, men vi skal bite fra oss så godt vi kan. Det er 8 Gordonsettere påmeldt, og 3 av disse er fra Team Reisarypa. Det er Aisa, Rio og Kompis. Vi er plassert på hvert vårt parti, så vi slipper i alle fall å slå ut hverandre.
    Kompis har tidligere i vinter vist at han er god å finne fugl, og å behandle dem riktig. Han har 7 starter og er premiert på 4 av dem. Det gir en premieringsprosent på 57, noe som må sies å være bra. På disse startene har han 9 egne stander, mot 1 makkers stand, noe som også vil gi en høy viltfinnerindeks.
    Kompis har tidligere vært litt ujevn søksmessig, men har etterhvert stabilisert seg på et høyt nivå. Det er enda litt å gå på søksmessig, men han har tidligere vist at han liker bedre et litt tungt "jobbeføre" enn hard skare og "turboføre".
    Alt i alt gleder vi oss veldig. Har stor tro på at en finaleplass er oppnåelig - og er vi først i finalen - så er alt mulig.