Browsing Archive: January, 2012

Noen blikk bakover - og noen blikk framover

Posted by Ola Dyrstad on Monday, January 30, 2012,
2011 er over, og har for Kennel Reisarypa vært et begivenhetsrikt år.
De første avkommene fra kennelen debuterte på jaktprøve, noen som gikk riktig bra. Tre av unghundene fra det først kullet mitt (NUCH Sislättas Caprice - Finnvolas Kid) ble alle premiert, og alle fikk 1. UK i løpet av vinterens prøver. Bildet under er etter at min egen Kompis hadde sikret sin 1. UK etter 3 fuglearbeid på Vannøya.

I begynnelsen av april ble den første hunden fra mitt neste kull (Åens II Jolly - La...
Continue reading ...
 

Etter fjellrypa på soldagen

Posted by Ola Dyrstad on Saturday, January 28, 2012,

28. januar er soldagen her på Storslett. Da får vi et kort gjensyn med sola som har vært borte siden i slutten av november. Sigurd og jeg bestemte oss for å bruke dagen på jakt etter fjellrypa. Håpet var også at vi i løpet av dagen skulle få et glimt av sola. Med 16 kalde grader var det relativt kjølig da vi startet fra bilen. Utover dagen kom solstrålene på de høyeste toppene, men i dag var vi på feil side av dalen til å få et glimt av solkula.
Reisarypene så vi ikke mange a...
Continue reading ...
 

Hjemmesida er godt besøkt

Posted by Ola Dyrstad on Friday, January 20, 2012,

Hjemmesida til Kennel Reisarypa ble lansert på nettet 22. desember 2010, etter at jeg fikk nytt kennelnavn. Det gikk ca en måned før jeg fikk installert teller, slik at jeg kunne begynne å følge med på antall besøk, hvor besøkene kom fra og hvilke nyheter eller sider som var mest besøkt/lest.

I løpet av det året som nå er gått har sida hatt nesten 10.000 besøk og ca. 40.000 sidevisninger.
De fleste besøkene kommer, naturlig nok, fra Norge, med våre naboland Danmark, Sverige og F...
Continue reading ...
 

Kompis - Nummer 2 i konkurransen om Årets Unghund !

Posted by Ola Dyrstad on Tuesday, January 17, 2012,

Norsk Gordonsetter Klubb har kåret årets hunder, og Kompis ble nummer 2 på lista over Årets Unghund.
Vinneren ble (ikke uventet, og nokså suverent) Soknahåggån's Felix til Jon Terje Øvstetun. Kompis hadde like mange poeng som Langsundets Ville, men går foran på lista siden Kompis er litt yngre enn Ville. Eiere av Ville er Marius Aakervik og Mona Himo. Kompis og Ville er forøvrig halvsøsken, begge har Finnvola's Kid som far. Kid har også flere avkom på disse listene. Tømmeråsen...
Continue reading ...
 

Alle valpene solgt

Posted by Ola Dyrstad on Saturday, January 14, 2012,

Alle valpene etter Jolly og Diero er nå solgt.
Jeg er veldig fornøyd med plasseringen og tror jeg har vært veldig heldig med valpekjøperne. Alle valpene er plassert hos ivrige jegere, og alle ønsker å stille på jaktprøve. Nå er det bare å gjøre de forberedelsene som skal til for å få en dugende jakt -og prøvehund.
Sistemann, Giron, blir Øst Finnmarking. Han skal bo hos Tove With og Erling-Ivar Moberg i Kirkenes. Tove har hatt gode hunder i matfatet før. Jerveskaret's Tru - en av...
Continue reading ...
 

Reisarypas Giron

Posted by Ola Dyrstad on Tuesday, January 10, 2012,

Dette er Reisarypas Giron. Han er den siste av hannvalpene etter Åens II Jolly og Børgsjitens Diero.
Vi måtte gi ham et navn - mest for å slippe å kalle han for "du" - og det ble altså Giron, som er det samiske navnet på fjellrypesteggen.
Giron er fremdeles ledig for salg. Skulle gjerne beholdt ham selv, men 4 hunder - 2 valper blir for mye. Han er en flott kar. Sosial, leken og trygg. Nysgjerrig på omgivelsene og nesten husrein. Ligger i bur og sover hele natta, og sammen med Bivdi li...
Continue reading ...
 
 

Translate This Page