Browsing Archive: April, 2012

Mye er skjedd

Posted by Ola Dyrstad on Thursday, April 26, 2012,
Det er gått en stund siden siste oppdatering, og mye er skjedd.
Jeg har vært en tur i Danmark hvor jeg blant annet fikk tid til å treffe igjen Reisavannets Bella (Åens II Jolly - Langsuas Boss) og eier Michael Olsen.

Fikk sett henne i noen korte slipp på de danske marker, og likte det jeg så. Her var det en ung hund med masse jaktlyst og fart. Michael og Bella har vært litt uheldige i forhold til prøver og løpetid. Det var meningen å stille Bella på prøver denne våren, noe løpetid...
Continue reading ...
 

Reisavannets Didrik

Posted by Ola Dyrstad on Tuesday, April 3, 2012,
Reisavannets Didrik må ha ny eier.
Didriks nåværende eier har kommet til den tunge konklusjonen at Didrik vil få det bedre hos en annen eier som har anledning å gi Didrik den tiden han fortjener. Didrik er etter Åens II Jolly og Langsuas Boss og kullbror til Silli (under) og Bella, som gjorde det meget skarpt på Dans Gordon Setter Klubs hovedprøve i fjor vår. Didrik blir 2 år i slutten av april.
Send en e-post til reisarypa@gmail.com eller ring 976 68 318 dersom dette virker spennende.

Continue reading ...
 

Silli har vært på prøve !

Posted by Ola Dyrstad on Tuesday, April 3, 2012,
Reisavannets Silli (Åens II Jolly - Langsuas Boss) har vært på prøve igjen. Den 24. og 25. mars var hun og eier Tore Schelderup på Altevann. Hun hadde ikke allverdens mange sjanser på fugl, så premien uteble, men søksmessig er hun meget sterk. Kritikken hennes forteller om et utmerket jaktsøk. Hele kritikken til Silli kan du lese her.
 
Continue reading ...
 
 

Translate This Page