Browsing Archive: November, 2011

Det nærmer seg henting av valpene

Posted by Ola Dyrstad on Wednesday, November 30, 2011,

Tiden når valpene blir hentet av sine nye eiere nærmer seg. Valpene har etterhvert vært ute på biltur, og vært hos veterinæren for helsesjekk.
I bilen var det litt hyling i starten, men etterhvert roet alle seg ned.

Veterinæren var fornøyd med helsestatusen til valpene. De er friske og kvikke - noe som også merkes hjemme for tiden.

Hannhundeier, Gunnar Mathisen henter sin valp på torsdag, og fredag og lørdag reiser to nye, og Ivan Severinsen i Alta kommer neste helg .

Continue reading ...
 

Ny "God Gordon" - NJCH Buskogen's Ragna-Rokk

Posted by Ola Dyrstad on Sunday, November 27, 2011,

Buskogen's Ragna-Rokk har hatt en fantastisk høstsesong. Etter vintersesongen stod hun med 5 poeng, og lå et stykke nede på lista i NGKs VK-cup. Denne høsten har hun sanket 48 poeng på lavland og står nå som vinner av denne cupen. Poengene har hun bla. skaffet seg ved å hente hjem 2 x 1 VK finale - den ene med CACIT. Gratulerer med en flott hund, og en flott høst, Thomas !

Continue reading ...
 

Mye skjer

Posted by Ola Dyrstad on Friday, November 18, 2011,
I dag har valpene vært ute for første gang. Med vinter og snø i lufta ble det bare en liten luftetur. Det er mye som skal undersøkes og det er nok energi som skal ha utløp.


I dag har vi også hatt besøk av Ivan og Celine. Ivan har fra før Reisavannets Rio, som er kullbror til Kompis. Når han nå har bestemt seg for en hund til, tar jeg det som en kjempestor tillitserklæring at han på nytt kommer hit for å hente valp. I dag har de sett over hannvalpene, og i fellesskap bestemt seg f...
Continue reading ...
 

Årets unghund i Nord Troms Fuglehundklubb

Posted by Ola Dyrstad on Sunday, November 13, 2011,

Etter at alle jaktprøver og klubbmesterskap er avholdt her hos oss er det klart at Reisavannets Kompis stikker av med tittelen Årets Unghund 2011 i Nord Troms Fuglehundklubb. Kompis hentet alle sine premier i vinterhalvåret, siden han gikk over i AK i august. Tilsammen hentet han hjem 4 x 2. UK og 1 x 1. UK.

Continue reading ...
 

Fòring

Posted by Ola Dyrstad on Thursday, November 10, 2011,

Valpene er nå blitt 5 uker gamle. De vokser og trives, og det er stor aktivitet i valpekassa. Vel, valpekasse er det vel heller ikke mer. Vaskerommet er avdelt med sponplater slik at de har god plass å boltre seg på. Jolly er sammen med dem hele tiden, og har god kustus på dem.
De får nå tre måltid om dagen med Vom og Hundemats valpefòr. Dette er et våtfòr som består av kylling, storfevom, laks, egg og okselever. Det faller godt i smak, og opptakeligheten er høy. Mer om fòret til...
Continue reading ...
 

Reisavannets Silli

Posted by Ola Dyrstad on Monday, November 7, 2011,

Reisavannets Silli (Åens II Jolly - Langsuas Boss) som tok en flott 3. plass på Topp Treffet forrige helg debuterte på jaktprøve 15. og 16. oktober. Det var imidlertid svært lite fugl i de terrengene Silli gikk. Det ble bare observert 2 ryper i løpet av de to dagene. Trasig å debutere med unghund når det er så lite fugl i terrengene. Silli holdt likevel dampen oppe. Kritikken fra lørdag, med Hanne som fører, lød slik:
"Silli legger opp til et meget godt søk i god fart, lett og fin...
Continue reading ...
 

Topp Treff 2011

Posted by Ola Dyrstad on Thursday, November 3, 2011,

Forrige helg (29.- 30. okt) var det duket for Topp Treff Nord 2011.
Vi var samlet ca. 30 personer og over 20 hunder samla på eiendommen til P.O. Kolsum i Rostadalen i indre Troms.
Det ble ei sosial helg med mange store talenter å se. Jeg gikk med et instruksjonsparti på lørdag, og dømte finalepartiet på søndag. 4 hunder fra Kennel Reisarypa var med i finalen og hele 3 av dem ble plassert blandt de 6 beste !!
Reisavannets Aisa (NUCH Sislättas Caprice - Finnvolas Kid) og Karl Petter ...

Continue reading ...
 
 

Translate This Page