Browsing Archive: May, 2011

Bjørklitoppens Scarlet

Posted by Ola Dyrstad on Sunday, May 22, 2011,

Bjørklitoppens Scarlet er presentert på siden Gode Gordons. Scarlet ligger som nummer 3 på GS - cupen i VK, 3 poeng bak Resdalen's Rypi som leder. Noen venter kanskje på en presentasjon av Finnvolas Tiri II som ligger på 2. plass, og det kan hende den kommer. I mellomtiden kan dere lese om Tiri under Vinterdalens Tilaaens, som er et barnebarn av Tiri. Tiri har forøvrig i løpet av vinteren ordnet seg en 1. VK m CACIT og er med det dobbeltchampion.

Continue reading ...
 

Samarbeid med Norsk Gordonsetterklubb

Posted by Ola Dyrstad on Sunday, May 15, 2011,


Kennel Reisarypa har underskrevet oppdretteravtalen med Norsk Gordonsetterklubb (NGK), og kan nå kalle seg for samarbeidende oppdretter.
I korte trekk går denne avtalen ut på at Kennel Reisarypa forplikter seg på å lojalt følge NGKs avlsstrategi.
For å lese hele avtalen kan du gå hit.
Denne avtalen er ment til å være et kvalitetsstempel for de oppdrettere som har valgt å skrive under, og valpekjøpere skal kunne føle seg trygge på at disse oppdretterne er seriøse.
Pr. dags dato er...
Continue reading ...
 

HD røntken

Posted by Ola Dyrstad on Friday, May 13, 2011,

Da kom den nyheten jeg IKKE ønsket meg !!
Var og røntket Kompis i uka som var, og i går kom dommen: Kompis har D-hofter (middels grad av HD).
Jeg var egentlig sikker på at bildene ville komme i retur fra NKK, for Kompis lå skjeivt på alle sammen. Det ble tatt mange bilder, men veterinæren klarte ikke å få ham til å ligge beint (NB: bildet over er bare et illustrasjonsfoto).
Lufta går litt ut av ballongen når man får slike nyheter, men jeg har tenkt litt siden i går.
Jeg satser vide...
Continue reading ...
 

God trafikk

Posted by Ola Dyrstad on Monday, May 9, 2011,
Siden 20. januar (det var da jeg la inn telleren) har det vært 2680 besøkende inn på hjemmesida. Det har vært 6934 sidehenvisninger. Dette synes jeg er veldig hyggelige tall - artig at det er så mange innom og følger med :))
Besøkene er kommet fra 12 forskjellige land i Europa, Nord -og Sør Amerika.
Flest besøk var det den 24. januar, med 79 gjester. Det er her på nyhetssida de fleste av dere er innom, men sida med "Gode Gordons" har også vært populær.
Ta gjerne kontakt dersom der...

Continue reading ...
 

Late dager

Posted by Ola Dyrstad on Saturday, May 7, 2011,

For tiden er det relativt late dager for hundene i Kennel Reisarypa. Vintersesongen er over, og det er godt for både to og firbente å slappe av litt. Akkurat for tiden er det veldig lite aktivitet, men utover i mai begynner vi med lydighet/dressurtrening og litt utstillingstrening. Kompis og Jolly er påmeldt på Altautstillinga den 11. juni i regi av Vest Finnmark Fuglehundklubb. Utover sommeren må vi også starte med apporttrening på Kompis, sånn at han er klar for AK til høsten.

Continue reading ...
 

Reisavannets Akela

Posted by Ola Dyrstad on Sunday, May 1, 2011,

Reisavannets Akela (Langsuas Boss - Åens II Jolly) og Ivo Reinertsen, som bor i Trondheim, har vært hos Espen Farkvam og trent på rapphøns. Akela fikk sine første møter med hønsefugl, og fikk flere flotte stander. Det var ikke mange møtene som skulle til før Akela skjønte hva som var meningen med livet. Hun tok raskt tenning.
Espen hadde jo Akelas farfar, Whiskey Rivers Lucky Luke, og han kunne kjenne igjen flere trekk fra Luke hos Akela. Vi venter spent på fortsettelsen.

Continue reading ...
 
 

Translate This Page