Browsing Archive: April, 2011

NJCH Resdalen's Rypi

Posted by Ola Dyrstad on Friday, April 22, 2011,
NJCH Resdalen's Rypi er presentert under "Gode Gordons". Rypi ble nr. 2 i årets vinter NM og leder NGKs VK Cup etter vintersesongen.

Continue reading ...
 

Vintersesongen er over for i år

Posted by Ola Dyrstad on Monday, April 18, 2011,

Kompis med sine premieglass og diplomer - tatt vinteren 2011

Vintersesongen er over for i år. Selv om det ikke helt gikk vår vei i Arctic Cup, så kan jeg ikke annet enn å være fornøyd. Denne vinteren var mål nummer 1 å få Kompis premiert. Det målet ble nådd allerede på første prøven i Tromsø, hvor Kompis fikk en flott 2. UK. Der var det bare reisen som manglet for en 1. premie. Uheldigvis kom makker inn og tok opp rypa som lå foran Kompis.
Neste målsetning var å skaffe seg Arc...
Continue reading ...
 

Arctic Cup

Posted by Ola Dyrstad on Wednesday, April 13, 2011,

Da står Arctic Cup for tur. Vi starter til Alta i morgen ettermiddag. Har vært en tur på fjellet i dag for å teste formen, og den er bra. Hadde to flotte fuglearbeid. Det var et tungt, sugende føre i dag.
    Til helga er det meldt plussgrader og regn, så føret blir nok ikke noe særlig bedre. I år er det påmeldt 42 hunder i Arctic Cup. Det betyr at det må tre kvalifiseringspartier på 14 hunder ut på fredags morgen. Av disse 14 går maksimalt 6 videre til finale på lørdag. Det b...
Continue reading ...
 

Ny prøvehelg

Posted by Ola Dyrstad on Friday, April 8, 2011,
To hunder fra Team Reisarypa starter på prøve i helga. Både Reisavannet's Frøya og Reisavannet's Mie har fått plass på Geiloprøven. Vi ønsker dem lykke til !!!

Continue reading ...
 

Vom og Hundemat A/S

Posted by Ola Dyrstad on Wednesday, April 6, 2011,
Vom og Hundemat A/S er blitt en del av Team Reisarypa.
Hunder er i utgangspunktet kjøttetere, og våtfòret til Vom og Hundemat A/S består av kjøtt. Vi fuglehundfolk er de siste årene blitt mye flinkere når det gjelder fòring av hund, men jeg tror at vi fremdeles har mye å lære. Våtfòret til Vom og Hundemat blir mye brukt i trekkhundkretser med godt resultat. Jeg har tidligere brukt dette som tilleggsfòr, og vært godt fornøyd. Når Vom og Hundemat A/S nå blir med på laget vil d...
Continue reading ...
 

Dansk Gordonsetterklubbs hovedprøve

Posted by Ola Dyrstad on Tuesday, April 5, 2011,
Som jeg har skrevet tidligere leverte Reisavannet's Bella varene på DGSKs hovedprøve 1. - 3. april. Bella er fra kullet mellom Åens II Jolly og Langsuas Boss, og er bare 11 mnd. gammel. Hun tok 1. UK både fredag og lørdag, og på søndagen vant hun konkurranseklassen for unghunder (UKK). Der får unghunder som allerede har 1. UK stille. Som kjent er våre danske venner mye mer opptatt av reviering og stil en hva vi er her hjemme, og rapportene fra markene på søndag sier at det var en k...
Continue reading ...
 

Bella leverer igjen !

Posted by Ola Dyrstad on Saturday, April 2, 2011,

Bella - her i stand på trening.


Bella tar en ny 1. UK i dag. Hun knallstartet i går med  en flott 1. UK på sin første start og fortsetter på samme, flotte vis i dag, med en ny. Bella er bare 11 måneder gammel, og en ny stor gratulasjon går til eier Michael Olsen. Lykke til videre !!!

Continue reading ...
 

Premie i Danmark

Posted by Ola Dyrstad on Friday, April 1, 2011,

Fikk en trivelig telefon fra Danmark i dag. Reisavannet's Bella, som er fra kullet til Åens II Jolly og Langsuas Boss, stilte på sin første prøve i dag. Hun slo til med en 1. pr. UK på den danske gordonsetterklubbens hovedprøve. En kjempeprestasjon, da Bella ikke er fyllt et år enda. Bella har vært tidlig ute hele tiden. På bildet ser vi henne i stand på ville rapphøns - 4 mnd. gammel !
En STOR gratulasjon går til eier Michael Olsen fra en stolt oppdretter !!!

Continue reading ...
 
 

Translate This Page