Reisarypas Dixie sammen med Narbuvollens Ninja på kongelig grunn.

Den første valpen (se sak lenger nede på sida) dro på onsdag og etter det er dem dratt en etter en.
Når man leverer valper fra seg så gjør jeg meg bestandig noen tanker om hvilket liv som ligger foran dem. De 7 jeg har levert fra meg denne gangen er jeg sikker på får det bra. Alle de nye eierne er ivrige jegere, og flere av dem er også godt kjent med jaktprøver fra tidliger hunder. Jeg har god tro på at flere av valpene fra dette kullet vil vi se igjen på premielistene fra diverse prøver neste høst og vinter.

Torsdag dro Reisarypas Diesel til Alta, der han skal bo sammen med Ivan Severinsen og Benedikte Andersen. Ivan og Benedikte har fra før Kompis sin kullbror, Reisavannets Rio.

Benedikte, Ane og Diesel

Fredag dro jeg med 3 valper til Tromsø.
Reisarypas Dylan (Leo til daglig) ble igjen hos Ole Vidar Furnes i Tromsø.

Reisarypas Dylan (Leo)

Reisarypas Dixie skulle til Oslo og Eva Otterstrøm og Jo Arnstad. De er innehavere av Kennel Narbuvollen, og har fra før Narbuvollens Ninja.

Eva og Reisarypas Dixie

Reisarypas Duke skulle til Svorkmo og Tor Valset. Den tok Viola med seg på flyet til Værnes hvor de ble hentet av Tor.

Reisarypas Duke

Den av valpene som dro lengst var Reisarypas Draco (Kayaq til daglig). Han skulle den lange veien til Hvaler sammen med Terje Nilsen.

Terje og Reisarypas Draco

Sistemann ut var Reisarypas Dalton (Marco til daglig). Han hadde en biltur til Ankenes foran seg. Han skal bo sammen med Ove Richard Karlsen.

Ove og Reisarypas Dalton