Store gratulasjoner til Ivan Severinsen og Reisavannets Rio som i dag tok sin første VK premie - og ikke noen hvilken som helst VK premie heller - 1. VK !!!
Rio er fra mitt første kull, og kullbror til min egen Kompis.
Dagens kritikk lyder:
"Mot Giron: Begge jakter stort med høy intensitet. Giron blir noe åpen. Rio over Giron.
Mot Tara: Begge jakter meget godt. Stand på Rio.Går villig fram på ordre uten resultat. Senere finnes begge i stand mot hverandre. Når førere kommer til letter rypekull noe upresist foran Rio som er rolig i oppflukt og skudd. Utreder og apporterer OK. Rio over Tara. Tildeles 1. VK"
Dette er også den første VK premien for mitt oppdrett. Ivan og Rio var også de første som ordnet 1. AK fra mitt oppdrett, så de har ligget i tet hele tiden. Igjen - GRATULERER !!

Mitt siste kull - og det eneste med Reisarypa som kennelnavn fyller 2 år i dag. Gratulerer med dagen til Reisarypas Ares, Bivdi, Charlie, Mailo og Marvin !!

Reisarypas Charlie og Reisarypas Giron får representere hele kullet.
Dette er kull jeg har fått gode tilbakemeldinger på. 3 av disse 5 er premiert på jaktprøve, og til nå har de sanket 1 x 3. UK, 2 x 2. UK og 2 x 1 UK. Min egen Reisarypas Bivdi var dessuten finalist i Norsk Derby tidligere i høst.
Det jeg har fått av tilbakemeldinger tyder på at dette er hunder med god trøkk i søket og som finner mye fugl. Nå starter alvoret, og for egen del starter apporttreninga snart, og målsettinga er en 1. AK i løpet av vinteren.
Gratulerer med dagen - og lykke til alle sammen !!