Det er allerede gått en måned siden valpekullet etter Reisavannets Akela og Porsangerviddas Black Hunter ble levert. De tilbakemeldingene jeg har fått så langt, er at alle er veldig fornøyde. Alle er trygge og tillitsfulle og har vært greie og ha med å gjøre. Valpene er spredd fra Alta i nord til Hvaler i sør, så det blir ikke like god kontakt med alle.
Jeg har samlet noen bilder av de valpene jeg har fått bilder av nederst i denne saken.

Min egen "Lille Strong", som han ofte blir kalt (regner med at "lille" blir borte etterhvert), er vi veldig fornøyd med. Han har fått være med noen turer i marka, og har både hatt rypelukt i nesa, og sett dem fly. I dag kom det 5 ryper flyvende rett over hodet på oss, og de var spennede.
Akela er i merkbart bedre fysisk form nå enn for en måned siden. Vi har trent godt denne måneden og det har gitt resultater. De første turene gikk hun alt for stort, og med alt for dårlig kontakt. Jeg har gått ut fra at dette både hadde å gjøre med at hun var i dårlig fysisk form og at vi har "jobbet" lite sammen helt siden i sommer. Hun går fremdeles noe stort, men kontakten har kommet seg betraktelig. På de første turene så jeg også at dressuren i fugl ikke var helt på plass. Dette går også rett vei.
Dagene er korte her hos oss nå, og det er bare i helgene vi kommer oss i marka. Denne helga var planen å jakte på skogen, men mildvær med påfølgende frost (og dermed et skikkelig knaseføre) gjorde at vi har latt skogsfuglen være og heller trent på rypa.

Bivdi blir i Trondheim. De nye eierne har nå hatt henne på prøve i en måned og bestemt seg for å beholde henne. Der får hun det bra. Viola og Kristian er lidenskapelige jegere, og Bivdi får antakelig jakte mer hos dem enn hos meg. Her i huset måtte hun jo dele jakta med 2 - 3 andre hunder. De av dere som ønsker å følge med på Bivdi kan gjøre det her og her.


Ante (Reisarypas Duke) har fått prøvd seg på rypevingen - og det gikk bare bra !


Reisarypas Dixie har alerede fått være med på jakt, men det var Narbuvollens Ninja som fant fuglen.


Også Kela (Reisarypas Dania) har fått være med på jakt. Her er hun sammen med Fridas 2 KV.


Kayaq (Reisarypas Draco) er ofte med far på jobb. Da er buret greit å ha.


Leo (Reisarypas Dylan) og Ole Vidar i Tromsø har en god mentor i Børge Rydningen. Her er det kolstell på programmet.