På denne sida ønsker jeg å trekke fram Gordonsettere som gjør det godt på jaktprøver. Gi dem litt ekstra heder og ære, og samtidig prøve å trekke noen linjer bakover.

Jeg har alltid hatt interesse av stamtavler og linjer. Når vi leser resultatlister er det ikke alltid så enkelt å se hvilke hunder/linjer som ligger bak disse resultatene. Dette håper jeg at denne sida kan hjelpe til med.

Når jeg presenterer forskjellige hunder må man velge. Både hvilke hunder jeg skal presentere, og hvilke hunder bakover i linjene jeg trekker fram. Noen av dere vil sikkert være uenige i de valgene jeg gjør. De valgene jeg har tatt, og tar, er mine egne. Det kan helt sikkert diskuteres om jeg burde eller kunne valgt noen andre. Linjene kunne selvfølgelig også vært trukket enda lenger bak, og trådene kunne også vært vevd tettere. Dersom noen av dere er helt uenige i mine valg så send meg gjerne en e-post, en melding eller ring meg, så skal jeg se på saken. Jeg tar gjerne mot innspill på hunder som kunne vært presentert. Noen av dere vil også sikkert finne feil i det jeg skriver. Dersom du gjør det vil jeg også gjerne ha beskjed så jeg får rettet det opp.

Kildene jeg bruker er bladet Fuglehunden, Erik Petersens bok "Gordon Setteren - på vej mod år 2000", NKKs DogWeb, NGKs hundedatabase og en egen samling med flere tusen stamtavler.

For å få opp de enkelte presentasjonene så klikk på navnet til den du vil se på.